23 Ekim 2015 Cuma

HAFTASONU:

 
Haftasonu Mersin Sarn.ıçta kahvaltıyla başladı.Murat'ın Mersin de bir işi olması harika sonuçlanabiliyor:)
 
Kahvaltıdan sonra Duru biraz parkta oynadı.Henüz havalar sonbahar gibi değil {daha çok ilkbahar kıvamında ve elbette bu durumdan hiç şikayetçi değiliz} ama yine de ağaçlar yapraklarını dökmüş. Biraz kuru yapraklarla oynadı, onları toplayıp üzerine atlamak istedi çünkü Calliou böyle yapıyormuş.Topladığı yapraklara baktı ve üzerine atlarsa yere yapışacağını anladı ve böylece gerçekte hayatın çizgi filmlerdeki gibi olmadığını görmüş oldu:)

 
Mersin de gezindik, akşamüstü evimize döndük.Evde akşam yemeği için  kısır yaptım ve  çok beğenildi {bu benim tabağım o yüzden yağsız}:

 
 
Ertesi gün çok yakın arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik.Duru'nun okulunda 5 yaş grubunda üç sınıf var.Tesadüfen Duru'nun okulunun  diğer bir  sınıfının da o gün tanışma kahvaltısı varmış.Duru kendi okulundan ama tanımadığı bir sürü çocukla oynamış oldu.Böylece biz büyükler de uzun uzun sohbet imkanı bulduk.Harikaydı!
 
 
Kahvaltı sonrası eve gidip bir kaç saat geçirdik ve akşamüstü hazırlanıp yürüyüş yapmaya karar verdik. Duru yürümekten nefrettt ediyor. Bıraksan tüm gün zıplar ama yürümek dendi mi kucağa atlıyor.{hala!} Bebekken arabasına binmez anamı ağlatırdı, onu kucağımda taşırken boş arabayı itme eziyetine az katlanmadım.Ama sonra büyüyünce arabasından inmez oldu.Evden çıkarken mutlaka "arabamı aldık mı?" diye sorar:))
 
O gün  Duru ilk kez gömlek giymişti:



Ziya.paşa da yeni acıkan bir "steak house" u denedik.Nusret'in bir benzeri dolayısıyla özgün olmamakla benden puan kaybetti ama etler cidden pek nefisti.Ben burada da hamburger denedim biliyorsunuz "en iyi hamburgerciyi bulma" hedefindeyiz.Hamburger güzeldi ama "en iyi" benim için hala Ti.ko.


 
Yemekten sonra eve geldik, banyo, kitap derken erkenden yatıp uyuduk.Daha doğrusu uyudular ben yine gece yarılarına kadar kitap okudum:)
 

7 yorum:

deniz dedi ki...

Benim kızımda 5 yaşında ve hala arabadan inmiyor. Bakıyor bunlar biraz fazla yürüyecek hemen yoruldum kucak falan diyor. Ama bu yaşta hala arabada sanki yürüyemiyormuş gibi bir intiba oluyor sanki... Bundan daha güzel bir hafta sonunuz olsun Öykücü.

Gozde dedi ki...

Karbonhidrat Diyeti'den sonra bir de geceyarılıarına kadar kitap okuyup ertesi gün nasıl güne devam edilir post yazsan bize:)

Öykücü dedi ki...

Deniz,

Duru bir de kucak seçiyor şimdilerde.Benim kucağım inceymiş ayakları fazla sarkıyormuş ama babasının kucağı şahaneymiş:) Oh canıma minnet demeye gerek var mı:) Dolayısıyla baba kız arabayı kontrol etmeden adım atmıyorlar dışarı.Arabaya binemeyecek yaşa geldiklerinde Elif ve Duru'ya ne olacak göreceğiz:)Çok teşekkür ederim canım hepimizin inşallah.

Gözde,

Şiş gözler ve yataktan paçavra olarak çıkmak tam olarak başıma gelen:)) Karbonhidrat diyeti yazımdan hiç geri dönüş alamadım ki:)) Bir kişi bile çok zayıfladım falan yazmadı hatta {instagramda gördüm} uygulayacağım diyen Firdevs bile akşam bir sürü bisküvi falan yiyordu.Ühü.

Sevgiler.

deniz dedi ki...

Ben 2 kilo verdim. Bloguma da yazdım. Aşkolsun. Ama şu aralar davetler falan derken biraz ipin ucu kaçtı. pazartesi tekrara düzene döneceğim. ayrıca Firdevse de haksızlık yapmayalım Listede 1 bisküvü 4 ünite ise 5 tane yiyebilir yani puanlarını kullanmamışsa di mi?

EQ dedi ki...

Karbonhidrat mi o?? :)



Ah Mersin...esimin memleketi. Yilbasinda biz de iki haftaligina gidecegiz yine. Keske ben orada olunca da ugrasaniz da görüssek ne hos olurdu:)

Karbonhidratsiz yasam hic de kolay degil, o yüzden cogu insan bunu uzun süre devam ettiremez (ben dahil). Ama su siralar cok daha keyifli bir sekilde kilo veriyorum, yakinda bahsedecegim yine blogumda, ama biraz daha zaman gecsin istiyorum, daha net sonuclardan bahsedebileyim diye. Inan bana, aslinda karbonhidrat yiyerek de gayet güzel kilo veriliyor, hem de daha keyifli , daha mutlu...ve cok da saglikli bir sekilde.
Dedigim gibi...az daha zaman gecsin, cok detayli bir yazi hazirlayacagim:)

firdevs dedi ki...

Sen anca benim gunahimi al :)))))))) nereden biliyorsun unite hakkimi piskevute kullanmadigi mi :p cik cik cik ! Yargisiz infaz bu :))))) tam olarak yapamadim henuz. Ama eskisine gore cok dikkatli yiyorum :) 1 kilo verdim hocam :p

Deniz hanimcim bu kotu kalpli oykucu hanima karsi beni savundugunuz icin size minnettarim :)))) : *

deniz dedi ki...

Yalnız instagramda kuvvetli delillere rastlanmıştır benim savunma düştü! Firdevs hanim

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..