17 Ekim 2014 Cuma

Cuma! #TGIF


Bir cuma gününe daha kavuştuk sayın okur.Yuppi! Haftanın en sevdiğim günü ve en sevdiğim akşamı.

Dün bakıcımızın belediyede halletmesi gereken bir işi vardı.Bu sebeple D. öğleden sonra benimle işe geldi.Sonra 2 saat izin alırım eve döneriz diye düşünüyordum ama kızım iş yerinde o kadar eğlendi ki bir türlü eve gitmeye ikna edemedim.İş arkadaşlarımla kedi sevdiler, boyama yaptılar, Youtube'dan "muffin songs" dinlediler.Sonuçta mesai sonuna kadar kaldık:)

Öğlen uyumadığı için de eve dönüş yolunda arabaya biner binmez uyudu.Eve gittik M. ucuz bulduğu için çok çok aldığı şişe suları eve çıkardı sonra aşağı inip Duru'yu kucakta yukarı taşıyacaktık.Ama bir çılgınlık yaptık suları taşıdıktan sonra eşofmanlarını giyen Murat ile  Duru'yu uyurken arabasına nakledip yürüyüşe çıktık:) Yolda bir kaç tanıdık gördük, uzun uzun konuştuk.Çok iyi hissettik.Dönerken de yolda bir lokantada oturup yemek yedik.Sonra tekrar yürüye yürüye eve varmıştık ki arabanın anahtarını yemek yediğimiz yerde unuttuğumuzu farkettik!

Evin anahtarları da arabada olduğundan yedek anahtara da ulaşamıyoruz, eve de çıkamıyoruz.Harika bir durum yani:)Kısa bir "anahtar sendeydi, yok bende değildi, sana vermiştim, ama araba senin" tartışmasından sonra biz D. ile sitenin parkına kocam da anahtarı almaya yollandık.Kocam yolda düşürmüş olma ihtimalimize karşı yürüyerek gitti.Neyse ki anahtar hala unuttuğumuz yerdeydi, dolmuşa binip geri döndü.

Tüm aksiliklere rağmen çok mutlu olduğumuz bir akşamdı.Yürüyüş yapmak beni çok mutlu ediyor.Hatta yürürken bunu her akşam yapmalıyız dedik {her zamanki gibi}Bu akşam yağmur yağmazsa yine yürüyeceğiz:)Bakalım.

Haftasonu iş yerinden bir arkadaşımın evine gideceğim.Başka arkadaşlar da olacak , ortak noktamız ise çocuklarımız.Genelde aynı yaş grubu olduğumuzdan yakın yaşlarda çocuklarımız var.Duru çok mutlu olacaktır diye tahmin ediyorum.Bu grup bir süredir kendi içinde görüşüyor aslında ben ve bir başka arkadaşım ilk kez katılacağız.

Davet sahibinin iki oğlu var ve yardımcısı da yok bir süredir , çok çeşit yapamayacağından bahsetti sıkılarak ben de kurabiye yapıp götürmeyi teklif ettim bu yapıp götürdüğüm üçüncü kurabiye olacak.Bir tür alışkanlık oldu , kurabiyesiz hiç bir yere adım atmıyorum:))

Herkese mutlu haftasonları diliyorum!



3 yorum:

firdevs dedi ki...

Anahtar kaybetmekte ustume tanimam :)) Adim " Bi anahtara sahip cikamayan " kadina cikmis durumda. Arabanin anahtarini boynuma asicam yakinda :))

Defne'ye surpriz pasta , simdide kurabiye olayi... valla senin gibi arkadasin kiymeti bilinmeli. Ne kadar iyi kalplisin :) kocaman sarilip sirtini sivazliyorum :))))))

sedenist dedi ki...

Ne tatlısınız, her yazdığınız olduğu gibi,çok doğal :) benzer bir anahtar kaybolma hikayesi de bizde yaşandı ve tekrar tekrar bakılan çantadan çıktı iki gün sonra!.. sevgiler

Öykücü dedi ki...

Firdevs:)

Anahtarı ben kaybetmiş sayılmam çünkü Murat'ın arabasının anahtarıydı.Herkes kendi araba anahtarına sahip çıkmalı:P

Ben de sana sarılıp ,koklayıp yanaklarından öpüyorum:))

Sedenist:)

Bizim anahtar bulunamasaydı evin kapısını çilingire açtırıp arabanın yedek anahtarını bulmalıydık.İşimiz zordu neyse ki anahtarı bulduk:)

Ne güzel şeyler söylemişsiniz, çok mutlu oldum:) Teşekkürler!

Sevgiler.

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..