22 Aralık 2014 Pazartesi

Spor buluşması


Düzenli spor yapıyor olmamı biraz da spor hocalarını çok seviyor oluşuma bağlıyorum.Hocalar ikiz kız kardeşler ve çok eğlenceli insanlar.Samimi, yapmacıksız ve işinin ehli.Yani kendimi onlarla çalışırken güvende hissediyorum.Beni sakatlamayacaklarından eminim !

Spor akademileri oldukça iyi eğitim veriyor anladığım kadarıyla.Anatomi eğitimleri özellikle çok iyi, bir hareketi yaparken kolunu dik kaldır diyor mesela bambaşka bir bölgedeki kasların çalışmaya başladığını hissediyorsun.

Çok kalabalık gruplar halinde çalışmıyoruz ve spor yaparken aramızda zamanla gelişen bir arkadaşlık da oldu.Bir öğlen buluşup beraber yemek yiyelim istedik.Bu aslında bizim üçüncü buluşmamız.Her seferinde sevdiğimiz arkadaşlarımızı da çağırıyoruz ve sonuçta kalabalık bir kadın grubu olarak yemek yiyor, sohbet ediyoruz.

Yeni insanlarla tanışmayı, kadın sohbetlerini çok seviyorum.Bir de şimdi benim çevrem genelde eczacılar ama kızlar sayesinde bankacılardan, öğretmenlerden, ev hanımlarından da arkadaşlarım oluyor ve sohbet konuları da dolayısıyla çeşitli oluyor.

Buluşmalarda bol bol da fotoğraf çekiyoruz.Bir sürü fotoğraf arasından bir kaçını seçtim.Üstteki toplu fotoğrafımız bu alttaki ise masanın bizim tarafının fotoğrafı:


Bu da beraber spor yaptığın kişilerle pizza yiyor oluşumun fotoğrafı.Sadece bir kişi salata istedi bunun dışında herkes pizza yedi!Aslında rahat yemek yiyebilmek için spor yapıyoruz sanırım:))


4 yorum:

firdevs dedi ki...

Bende rahat yiyebilmek icin kosu bandi istiyorum :))))) ya sonra bi kenara atarsam diye de korkuyorum. Sonra aklima bir cok kisinin spor aleti alip bir koseye atmasi geldi. Bende 2. el sitelerine baktim ve magaza fiyatinin yarisina ( hepsinde de cok az kullanilmis yaziyordu :p ) iki tane buldum. Fransaya donunce almayi dusunuyoruz. Insallah bende senin gibi bir istikrara sahip olabilirim :))

deeptone dedi ki...

foto daaaaa anlattıkların da çok tatlııı. çok spor yaptım artık bi sufle yiyim he hee :)

Adsız dedi ki...

Eskisi gibi yazıyor olması ve siz çok güzelsiniz.Bu arada beni de gaza getirip spora başlattınız, çok teşekkürler.Kendinize çok iyi bakın.Mutlu ve huzurlu yıllar.
Ferda

Öykücü dedi ki...

Firdevs:)

Biz de bisiklet var ve ben her akşam biniyorum.Tek sır televizyonun karşısında olması.Evde özellikle spor yapanlar var ve harikalar ama ben tv izlerken pedal çevirebiliyorum sadece:)

Deep:)

Tam olarak ruh halim: spor yaptım yiyebilirim:P

Ferda:)

Ne güzel spora başlamanız.Hiç bırakmayız inşallah.Ve teşekkür ederim güzel sözleriniz,dilekleriniz için:)

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..