11 Şubat 2015 Çarşamba

Spor


Haftada iki gün spor yapmaya devam ediyorum.Genelde reformer pilates yapıyoruz, iki haftada bir gün de kardiyo egzersizleri çalışıyoruz.Çok çok nadir de "antigravity yoga". En estetik, en bloga eklenebilir fotoğraflar da bu günlerde çıkıyor.

Kardiyo günlerinde terli ve suratsız oluyorum.Fotoğraflar da haliyle çok kötü oluyor.Öyle ki hocalar içinde benim de olduğum bir sürü fotodan facebook sayfasına ekleyecek bir tane bile ayırmamışlar.Yüzümde öyle bıkkın , öyle yorgun bir ifade var ki insanı spordan soğutur alimallah:))) Sezer o halime kahkahalarla gülüyor:)

Ama antigravity yoga fotoğrafları kesinlikle çok havalı:{tamam bu çok havalı sayılmaz}




Ama bu poz oldukça havalı, kabul edelim :


Havada mekik çekiyorken poz bile verebiliyorum: {Spor insanı çok geliştiriyor:P}



Bir dönem başka iki arkadaşımla spora gidiyordum ve onlar da benim gibi sıradan insanlardı.Oysa Sezer gerçek bir sporcu, vücudunda lömbür lömbür sallanan tek bir nokta yok.Neyse işte hareketler beni çok zorladığında onları da zorluyor olurdu.Ah uh ses çıkarır
dık birlikte, hareketi tamamlayamazdık kimi zaman.Bazen onlar yapamazdı ben yapardım ve kendimi çok güçlü hissederdim.Ama Sezoşla ilk pes eden, ilk yorulan, ah uf ses çıkaran hep{ve sadece} ben oluyorum:) Sınıfın tembel çocuğu gibiyim:))

Yine de spora zevkle gidiyor olmamın en önemli sebebi Sezer.O kadar eğlenceli, o kadar iyiniyetli ve eğlenceli bir insan ki.Sadece spor yaparken çok ciddi:)





4 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Ikinizde cok sekersiniz!Bravo bu arada...

cinar dedi ki...

2 ay reformer pilates yaptım. sonunda hocam sezeryan esnasında kaslarıma zarar vermiş olabileceklerine hükmetti!! :)

deniz dedi ki...

Haksızlık etmeyin kendirinize gayet başarılı gözüküyorsunuz... Keşke bende spor arkadaşınız olabilseydim dedim. Eğlenerek spor yapmak zevkli bir şey. Sevgiler

firdevs dedi ki...

Allahim burda hasetimden catliyorum :)))) Tamam yaa tamam bu hafta kosu bandi alinacak :))))))) aksi halde ficuudumda lomburdemeyen tek bir nokta kalmayacak :)))))

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..