22 Eylül 2015 Salı

Yazdan kalan..


En sevdiğim mevsim yaz.En sevdiğim yer suyun için.Aslında bir balık olmalıymışım da insan olmuşum gibi:) Bu yaz uzun bir havuz, deniz tatili yapmadık.Ama bir kaç kez Mersin'e haftasonu için gidip otellerde kaldık.Her seferinde çok mutlu oldum.

Çok lüks peşinde koşan biri değilim.Lüks seven evimizin aslan burcu Murattır.Ben temiz olsun yeterciyim.Havuz var,deniz var, güneş var, e temiz de daha ne olsun.Bir de şu aşağıdaki bızdık da tıpkı anası gibi suyun içinde o kadar çok eğlendi ki ve o kadar mutlu ki. Havuz başında otelin ikramı kısırını yerken:



Kolluklarıyla harika yüzüyor:) Okulda iki haftada bir yüzme dersi olmasına çok seviniyorum.Yüzme işini bir an önce çözsün birlikte teknelerden falan atlayalım istiyorum.


Yaz hiç bitmese keşke.Kışı HİÇ özlemiyorum.Kış sevenleri de anlamıyorum.Kısa günler, soğuk hava, kat kat giyinmek.Ühü.

4 yorum:

sessiz balik dedi ki...

Ben de denizi çok seviyorum ve evet balık olmalıymışlım " sessiz bir balık " bayramın kutlu olsun öykücü , bol mavilikli bir bayram tatili dilerim

cadsiz dedi ki...

kışı ben de hiç özlemiyorum.. yaz, uzun günler, uçuşan kıyafetler, terliğini giyip dışarı çıkmalar ne güzel.. yine de biraz evimizde dururuz, biraz düzenimiz yerine oturur diyerek en çok beklediğim kış bu yıl sanırım.
biz de Ayaz'ı geçen yıl yüzme kursuna göndermiştik haftada iki gün, bu yaz benden iyi yüzüyordu.. seneye Duru'yla güzel bir yaz hayal edebilirsin yani :) sevgiler..

firdevs dedi ki...

Ozellikle erkenden hava kararmasi deyip goz deviriyorum pff :/

Bizim evin de luks duskunu esimdir. Ve evet esimde aslan burcu :))

Öykücü dedi ki...

Özlem:)

Balıksın zaten:) Deniz kenarında yaşayan insanlar daha ılımlı daha sıcakkanlı.Kumsal, deniz, güneş...Harika!

Cadsız:)

Kışın evin halı serildikten sonraki hali gerçekten müthiş.Duru okulda onbeş günde bir ders alacak yazın kursa yollarım ama.İnşallah!

Firdevs:)

Aslan burcu erkeği muhteşemdir.Murat ve kardeşim aslan.En sevdiğim erkek burcu.

Erken kararma hayatının yarısı yokmuş gibi hissettiriyor.

Sevgiler.

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..