4 Mart 2016 Cuma

Ne yapıyorum?

Son hız ev bakıyorum:) Murat bana sinir oluyor. Laf aramızda ben de ona:) Neymiş paramız yokmuş. Yahu buluruz diyorum. Gözlerini kısıp "seni tanımasam sağda solda paran var diyeceğim" diyor. Yok elbette:) Ama ben inanıyorum istediğimiz evi bulursak kendi evimizi pat diye satacağız ve kalanı da kredi çekip halledeceğiz. İnanmak başarmanın yarısı değil mi?

Dün akşam Murat koltukta uyuyakaldı. Bana da bir uyku bastırdı ki sormayın. Gözümü kapatır kapatmaz Duru zıpladı "uyuma"  diye. Yok kızım uyumuyorum gözümü dinlendiriyorum dedim, ama tabi uyumuşum:)  Sonra bir horultu sesine uyandım. Kızım da benim yattığım koltuğun diğer tarafına uzanıp uyumuş. Ay onun o haline bir duygulandım sormayın. Yavrum ikimizde uyuyunca sıkılmış demek:) Baktım boynunun duruşu biraz rahatsız hemen kaldırıp koltuktaki kendi yerime yatırdım. Sonra gidip yatakları açtım, getirip pijamasını giydirdim. Her ikisini de kaldırıp yataklarına taşıdım. Erkenden uyumuşuz. Sabah çok dinç uyandım.

Okulda kilden heykeller yapmışlar. Kimi kuş, kimi kalp, kimi çiçek.. Bir kişi de tavşan yapmış:) Elbette Duru:)

Herkese iyi haftasonları diliyorum. Ailenizle, ağız tadıyla ve sağlıkla ...



4 yorum:

deeptone dedi ki...

ay hayırlısı tabiii yaaaa olur inşallah alırsınız :)

cadsiz dedi ki...

bundan yaklasik 2,5 yil once ben de ayni sekilde dere tepe ev aradim.. Baran'da bana gicik oluyordu.. ama o kadar istedim o kadar emek verdim ki heyecanim ona da yansidi en sonunda :) mayista 2 yil olacak tasinali, darisi basina :)

deniz dedi ki...

şimdi Öykücüm bende bu aralar emlak piyasasını takipte bir insan olarak ev kredilerinin çok yüksek olduğunu belirtmek isterim. Ama çok düşeş bişey bulunursa değerlendirebilinir... Kendimi cnbc-e deki ekomomi programlarındaki sumucular gibi hissettim bir an. Hayırlısı ise olsun.

melda dedi ki...

ev konusunda tamamen aynı şekildeyim ben de :) hobi olarak ev bakarım, fiyatlarını sorarım. ama eşler inanmayınca olmuyor. satmaya niyetlendiğimizde tek yaptığı sahibindenkoma ilan vermek oldu. emlakçılar aradıkça reddetti vs vs.. sonuç olarak ev satılmadı, oğlan burda ilkokula başladı ve biz buraya kitlendik :) ama ben inanıyorum, istediğim gibi bir evin istediğim semtte temeli atılıyor, belki de arsası alınıyor şuan :)) çünkü şuanki evimi de belki bir zamanlar hayal edemezdim ama oturuyorum. eminim daha iyisi de olacak :)

sana da hayırlı bir ev nasip olur inşallah. allah gönlüne göre versin :)

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..