4 Temmuz 2014 Cuma

Cuma!





Cuma günü her zaman muhteşemdir ama bu hafta ekstra ekstra muhteşem.Bu haftasonu eşimin çok uzun süredir uğraştığı projesi sona eriyor.Artık akşamları bir yerlere gidebilecek, yürüyüş yapabilecek ve haftasonları sınırsız gezebileceğiz.İnşallah elbette!

Her şey tozpembe değil tabi.Kötü bir haberim var ; yeni kuşumuz da öldü.Çok ağladık, özellikle Duru."Neden öldü, anne ben bakamıyorum sen al eline bak bakalım ölmüş mü?" demesi aklımdan çıkmıyor.Eve yeni kuş almamaya karar verdik.Kardeşimin de dediği gibi "biz kuş bakamıyoruz".Duru'nun da dediği gibi "ölünce çok üzülüyoruz".

Tavşan alacağız.En azından bir tavşanı öldürmeden bakabildiğimiz için umutluyuz.Duru "tavşan hiç ölmez di mi anne?" diyor ben de "ölmez kızım" diyorum.Allah dünyanın en uzun ömürlü tavşanını bize nasip eder inşallah:)

Bu video da haftasonu neşemiz olsun! Ben bizimkinden çok umutluyum , okuyan herkese de ailece geçirecekleri harika bir haftasonu tatili diliyorum;)




1 yorum:

firdevs dedi ki...

Kusunuzun oldugune cok uzuldum :( Daha dogrusu Duru'nun tepkisine :( Kucukken bizimde kedimiz oldugunde cok uzulurdum bende. Insallah tavsaniniz dedigin gibi uzun omurlu olur :)

Hastaneden ciktigimdan beri ev insaat halinde. Bizde haftasonu hic bi sey yapmiyoruz. Valla bunaldim ama insallah sonuca degecek diye avutuyorum kendimi :))) Insallah gelecek hafta sonu evden cikabilirim :p

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..