8 Ekim 2014 Çarşamba

Şanslı okur : Ben !


Şimdi hepimiz sevgili Noni'nin yüzük çekilişinin talihlisinin ben olduğumu biliyoruz di mi? Açıklandığından beri heyecanla yüzüğümü bekliyordum.Ve nihayet geldi:)




İşte yüzüğüm:


Bu da elimde duruşu : {İlk kez bir çekiliş kazandığım belli oluyor mu:)? }


Noni'nin yüzüğe eklediği üzerinde kendi logosu olan bir kart vardı.Kartın arkasında çok şirin bir not olduğunu söylememe gerek var mı?




Yüzüğü evde tek beğenen ben değilim, elbette.Kızı olan okurlarım gelin yamacıma:)Yüzüğü geldiğinin onuncu saniyesinde kaptırmasak iyiydi:)


Tam göremeyenler varsa{:P} diye yüzüğü ve kutusunu bir kez daha fotoğrafladım.Yüzük kadar şirin bir kutu ve kart,Noni'yi yıllardır takip eden biri olarak bu özen beni hiç şaşırtmadı:


Noni,

Yüzüğünü her gördüğümde yüzümde oluşan kocaman gülümseme için teşekkür ediyorum.Elllerine sağlık! :)


4 yorum:

Noni dedi ki...

Canım benim ne güzel kareler böyle, ben de şimdi senin yazını ve bu güzel kareleri görünce çok mutlu oldum, kızında sen de çok tatlısınız, maşallah size :) Kocaman sevgilerimi gönderiyorum ikinize de!

deniz dedi ki...

Öncelikle yüzük gerçekten çok güzelmiş güle güle kullan. Çok şanslısın. gerçekten. Ben böyle çekilişlere falan girmiyorum artık. Geçen instagramda önceden alışveriş yaptığım bir bayan böyle bir şey yapıyordu. Hadi dedim şansım olur belki. Vay efendim az katılım oldu diye iptal etti. Ve bende bundan sonra tövbe ettim.

Bartuşun annesi dedi ki...

Güle güle kullanın, çok yakışmış, bende ilk kez bir çekilişe katılıp kolyeye talip olmuştum ama kısmet değilmiş :) tekrar iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Öykücü dedi ki...

Noni:)

Bizde seni çok severek takip ediyoruz.Yıllardır ama yıllardır.Daha Nil ve Prens yokken bile biz vardık diyebilirim:P

Deniz:)

Ben de genelde çekilişlere katılmıyorum.Hele facebooktan takip et falan dediler mi iyice soğuyorum çünkü facebookum yok:) Ama yüzüğe bayıldığım için bir Noni'nin çekilişinde bir kez ablasına çıktığında bile bunu açıklamaktan çekinmediğini gördüğüm için katıldım.Ama çekiliş sonucunu takip etmedim, tesadüfen gördüğümde ise inanamadım:)

Çekilişi az katılım oldu diye iptal eden ablayı da çok tebrik ediyorum.Karadeniz fıkrası gibiymiş kendisi:))

Bartuşun annesi:)

Teşekkürler:) Size de çıksın,Deniz'e de çıksın, herkes kolyeli yüzüklü olsun inşallah:)

Sevgiler..

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..