14 Ekim 2014 Salı

Son dönem kitapları



Bu hafta çok hızlı kitap okuyabildiğim bir hafta oldu.Elbette biraz uykusuz kaldım ama bu hafta üç kitap bitirdim.

Uyuyana kadar: Çok güzel bir kitaptı..Gerçirdiği bir kaza sonrası hafıza sorunları yaşayan , her uyandığında yaşadığı yılları hatırlamayan bir kadının hikayesi.Bir kocası ve kendisine yardım etmeye çalışan bir doktor var.Arkadaşlarını, bir çocuğu olup olmadığını hergün yeniden öğrenmesi gerekiyor.Uyandığında bazen çocuk olduğunu, bazen 20li yaşlarda olduğunu zannedip aynada gerçekle yüzleştiğinde çok üzülüyor mesela.Beni şaşırtan bir sonu oldu.

Hasat: Tess Gerritsen sevenlere çok hitap ediyor.Genç bir cerrahi asistanı, zengin bir adamın kalp hastası eşine nakledilecek kalbin 17 yaşında bir çocuğa verilmesine ön ayak oluyor.Sonrasında gelişen olaylar korkunç.Rusya'dan organları nakledilsin diye evlatlık verilecekleri söylenerek getirilen çocuklara kadar uzanan hikayede benim içimi en çok Abby'nin sevgilisi Mark acıttı.Zengin ve yakışıklı cerrahın büyük aşkının sahte olması, kendi sevgilisini para için kesmesi çok kötüydü.

Şimdi dikkat ediyorum ki bu hafta okuduğum üç kitap da gerilim türünde.Üçüncü kitap da daha önce bahsettiğim Agatha Christie kitabı zannettiğim kitap.

Dün gece yeni bir kitaba başladım.Yine gerilim:) Sonrasında güzel bir aşk hikayesi okumak istiyorum.Bakalım.

4 yorum:

deniz dedi ki...

utandım.ben Okuyamiyorum artık böyle.

sessiz balik dedi ki...

Hic gerilim kitabi okumadim:(

Öykücü dedi ki...

Deniz:)

Dönem dönem değişiyor okuma hızı.Bazen haftalarca okumadığım oluyor benim de.

Özlem:)

Hiç mi?! Nasıl olur?Mutlaka okumalısın.Senin gibi romantik bir balık bile sevecektir gerilim romanı.Benim için ekmek gibi su gibi bir şey gerilim romanı:P

Sevgiler..

sessiz balik dedi ki...

Öykücüm hiç . da-ya-na-mı-yorum .benim romantikliğim doz aşımında valla komiklik de gerili de ilgimi cekmiyo

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..