25 Aralık 2014 Perşembe

Cuma!


Bir cuma neşesi kapladı her yanımı.Bu seferki Cuma'ya yeni yıl coşkusu da karışıyor hafif hafif.Yeni yılı, ışıkları,süslemeleri çok seviyorum.Yeni olan her şeyi seviyorum aslında.Yeni bir tarif,yeni bir fikir, yeni bir kıyafet, yeni bir arkadaş ve hatta yeni bir defter bile bana mutluluk veriyor.

2014 de güzel bir yıldı ama 2015 kesinlikle daha güzel olacak:)Hepimiz için!

Şimdi yeni bir yılı bir kenara bırakıp bu haftasonuna odaklanalım.Bu cumartesi Murat'ın yine işi var.Pöf.Ben de doğum yapan komşuma bebek görmeye gitmeyi planlıyorum.Bebek yaklaşık 12 günlük falan olmuş olacak , anne biraz daha iyidir ve bebeğe alışmıştır diye düşünüyorum.

Bir kaç gün önce D&R siparişlerim geldi.Bir an önce okumak istediğim bir sürü kitap var evde.Çok heyecanlıyım.Yalnız evde okuduğum kitaplar bir birikti bir birikti sormayın.Hepsini çok ucuza satmak istiyorum aslında.Hani ev rahatlasın, insanlar ucuza kitap okusun, ben de yeni kitap alacak bir kaynak oluşturmuş olayım filan.

Da bu satış blogları nasıl işliyor bilmiyorum.Benim en büyük sorunum şu ; diyelim kişi parayı hesaba yatırdı ben kitapları kargoya karşı ödemeli verdim kişi kargoyu teslim almaz da parasını geri isterse ben bir de kargo parası ödemek durumunda kalıp çok feci bir borç batağına sürüklenir miyim?:))Ya da diyelim iade etmek istedi kitap iade alınır mı? İade alırsam kargo parası ne olacak?:)

Kafamda deli sorular.Ben bıktım kitap satış bloğu açacağım demekten kocam sağolsun her seferinde aç tabi demekten bıkmadı:)) Açayım di mi?

Bu stresime iyi gelecek bir çay bulayım en iyisi:) Haha bakın şak diye link vermeye başladım bile.

Aliminyum folyo deyip geçmeyin.Bu videodaki bir kaç şeyi ben evde hemen uyguladım bile.Kesinlikle izlemeye değer bir video.

Haftasonu yapacak bir şey bulamıyorsanız buyurun size kalp küpe yapımı.Ben bayıldım ve acaba yapabilir miyim diye düşünüp duruyorum.

Küpe yapımı hakkında soru işaretlerim var çünkü internette görüp bayıldığım pek çok şey ben yapınca hiç de öyle güzel olmadı.Tıpkı buradaki gibi sonuçlar aldım çoğunlukla:))

Ve bu video da 2014'e veda sayılsın.Yazımı da burada bitireyim.

Herkese iyi haftasonları!



5 yorum:

Judgest dedi ki...

Merhabalar, kitapların çokluğu ben de sorun hele ki evininiz benimki kadar küçükse :) ama ben hiç birine kıyamıyorum, hayalim hep daha büyük bir ev, kocaman bir kitap odası veya kocaman kitaplıkların olduğu bir oturma odası :) siz kararlı iseniz bu blogunuzu da kısmen kullanabilirsiniz, kitaplarınızın uygun göreceğiniz bedelleri ile birlikte bir post yapsanız kimbilir belki ben de talip olurum :)

Adsız dedi ki...

Kitap satışı süper fikir. ayrı bir bloga bile gerek yok buradan yapılabilinir.
Parayı hesaba yatırdıkları için kargoyu teslim alıyorlar ondan sorun çıkmaz. uzun yıllar blog satışı yaptım tecrübeliyim. kapıda ödemeden şiddetle kaçının ama mesela :) tabii siz şartlarınızı baştan belirlemelisiniz. teslim alınmayan kargoların sorumluluğu karşı tarafa aittir mesela. kargo size geri mi döndü ? ücreti siz ödediniz. kitapları parasını yatırmışlardı hani size.. iade edecekseniz işte o kargo parasını o miktardan düşüp iade edeceksiniz..
fotoğraflarını düzgünce çektikten sonra herhangi bir sürpriz çıkmayacağı için karşılarına, iade almayacaksınız mesela bunu yine belirteceksiniz..
dilerim gerçekleştirirsiniz bu düşüncenizi en çok sevinenlerden biri olurum. kitap fiyatları malum yüksek genelde ve bir kaç kitap birden almak her zaman mümkün olamıyor malesef.

deeptone dedi ki...

sana daaaaa. bak yeni tarifim de var amaa :)

Öykücü dedi ki...

Judgest, Adsız,

Nasıl heveslendim bu yorumlarla anlatamam.Bu ara biraz yoğun olmama rağmen belki akşama fotoğraflarım kitapları.Bu satış işi olacak, hissediyorum!
Sevgiler.

Öykücü dedi ki...

Sevgili Hayriye ay pardon Deep:)

Tarifini gördüm ve çok şaşırdım.Bir erkek nasıl böyle şeyler yapabilir.Anneni ve seni tebrik ediyorum:)

Sevgiler.

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..