22 Ocak 2015 Perşembe

Yaşasın, haftasonu !


Adana'da kışın kış gibi yaşandığını söyleyemem.Bir kere kar yağmıyor{çok şükür}.Ve hava da çok soğuk değil.Bir kaç gün üşüdük tamam ama şimdi güneş varsa dışarda yürürken terleniyor.Yine de sonuçta aylardan ocak ve kış mevsimindeyiz.

Kışın! uzun akşamlarını çok seviyorum.Yemekten sonra oturma odasına geçiyoruz, kitap okuyoruz, işlerimizi hallediyoruz, Duru ile oynuyoruz.Mesela ben bu haftayı battaniye örerek ve kitap okuyarak geçirdim.Duru'ya başladığım puset battaniyesi bayağı ilerledi ve peşpeşe iki kitap okudum.

Kitap fuarından Duru'ya arkadaşlarımın önerdiği harika bir dikkati güçlendirme seti aldım.Dikkatini güçlendirmeye özellikle ihtiyacı yok aslında ama kitap eğlenirken çocuğa bir şeyler katmayı hedefliyor.Benim hedefim kızımla eğlenceli vakit geçirmek bu arada bir şeyler öğrenirse de ne ala.Bir oyun seti daha aldım {yup} Ama bu sete henüz başlamadık.Bu iki seti de tanıtan uzun bir yazı yayınlamayı planlıyorum.



Haftasonu arkadaşlarla Duru'nun doğumgünü kutlayacağız.Bir aksilik olmazsa diyelim:) Kızım doğumgünü kutlamaktan , pasta üflemekten çok memnun.Defne ve Ela ile görüşecek olmak da ayrı bir memnuniyet sebebi.Pasta mumlarını kızlara da üfletme konusunda sorunları var ama haftasonuna kadar bu sorunu aşacağını umuyorum:P

Haftasonu arkadaşlarla birlikteyken bol bol fotoğraf çekmeyi planlıyorum.Çocukların büyümesini, yıllar içinde yaşadığımız değişimleri izlemek çok keyif verici.

Aslında fotoğraf konusunda eğitim almak istiyorum{herkes gibi}. Ve bir kurs da bulmuştum ama saatleri uymuyordu.Duru'nun biraz daha büyümesini beklemem gerekiyor sanırım çünkü ona ayırdığım vakte çok ihtiyacı olduğunu hissediyorum ve ona kalan zamanımızın bir saatini bile başka bir yere ayırmak istemiyorum.O gün geldiğinde ben de böyle fotoğraflar çekebilirim , belki.

Uzun süredir pek çok arkadaşım çok zayıfladığımı, harika  göründüğümü söylüyor.Sporun etkisini ben de görebiliyorum ama özellikle bacaklarımın kalın olduğunu düşünüyordum.Sonra internette biraz araştırınca böyle bir çılgınlık olduğunu öğrendim.Ve benim de kendim için istediğim tam olarak buydu! Konuyla ilgili ekşi sözlük yorumları da burada.

Peki nasıl oluyor da ben öyle bir akım olduğunu bilmeden vücudumun bu hali almasını istemiş olabilirim? Çünkü medyanın bize güzel diye pompaladığı fotoğrafların etkisi altındayım.Ben 30lu yaşlarda kocaman bir kadın olduğum halde ben bile bu gazlamanın etkisine girmişim.Okuduğum sitelerde, takip ettiğim moda bloglarında devamlı bu tip fotoğraflar gördüğüm için olmuş olmalı diye düşünüyorum.

Bu yorumların üzerine spor videosu linki vermek uygun olur sanırım.Çünkü bacakların arası açık ya da değil her halde spor yapmak iyidir.Bu video da Rüya Akkuş tarafından düzenlenmiş, oldukça başarılı bulduğum bir video.Evde kendi çalışmak isteyenlere harika bir yol göstericisi olabilir.

Öğrenmenin hayatınızı değiştireceği 10 şey, bir kısmı çok absürd olsa da işte karşınızda en kullanışlı 24 obje ve haftasonu denemek için  harika bir tarif ve harika bir tarif daha..

Herkes iyi tatiller!






4 yorum:

deniz dedi ki...

bahsettiğiniz dikkat toplama setini çok merak ediyorum.bence de gayet iyi gorunuyorsunuz. güzel haftasonları dilerim.

firdevs dedi ki...

Online alis veris sitelerde hep boyle mankenler var ve bana cok itici geliyor. Hayir 59 kg oldugum icin kiskanmiyorum :p Insan duz bir karina ya da fit bir vucuda ozenebilir ama bunu anlayamiyorum :)))))

deeptone dedi ki...

ayy üstten 2. foto şaane amaaa :)

Öykücü dedi ki...

Deniz çok kısa sürede yazacağım setleri.

Firdevs herşey önce itici gelmesiyle başlıyor! Online alışveriş siteleri, bloglar, gazeteler derken kendini bacaklarının arasına sıkıştırdığın bir topla buluveriyorsun:))

Deeptone, teşekkürler :)

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..