20 Mart 2015 Cuma

Cuma !


Cuma mutluluğuna uygun, zıplamalı en tatlı fotoyu buldum.Daha önce de yayınladığım bir foto ama bu fotoğrafı her şeyiyle öyle çok seviyorum ki bir on kere daha görebilirsiniz.O minik ayaklar, sahil, güneş, yüzündeki ifade, sarı şortu ...{ biri beni durdursun:)}

Her ne kadar iki gündür güneş göremesek, çok sık yağmur hatta dolu yağsa da resmi olarak yaz mevsimi yaklaşıyor.Yazla ilgili çok sevdiğim şeyler var.Mesela;

1.Daha az giyinmek.Kaban, mont, ceket hatta fanila giymemek:P

2. Çilek, erik ,karpuz, patlıcan, yeşil fasulye, bezelye ve domates.

3.Deniz, kum ve güneş.

4.Uzun günler.

5.Seyahatlerin bu aylarda yapılması, yıllık izinler.

6.Ayak parmaklarına oje sürmek.

7.Çorapsız etek giymek.

8.Rengarenk giyinmek.

Yazarken bile mutlu oldum.Hadi bakalım inşallah az kaldı:)

Bugün gideceğimiz okul programı iptal oldu, arkadaşım çok hasta çünkü.Ben de açıkçası rahatladım okul oldukça uzakta -hatta Mersin'e bağlı bir ilçede- ve iyi bir okul olsa da minik bebeğimi o kadar uzağa göndermeye hazır değilim:)

Haftasonuna da bir sinema programı yaptık.Sindirella filmine gideceğiz.Daha önceki Durulu sinema deneyimlerimden biri hariç memnundum.Ama bu film için beklentim çok yüksek, gerçekten zevk alacağımı umuyorum.Hatta geçen filmde çok sıkıldığımız için Deniz'i de davet etmek için aradığımda "bu film güzelmiş" dedim, "emin misin?" diye sorduğunda karşılıklı gülmeye başladık:))

Duru biraz hasta gibi ama haftasonuna kadar daha iyi olacağını ve bahara yakışır bir haftasonu geçireceğimizi umuyorum:)

Bu haftasonu bu yazıyı okuyun lütfen.Daha önce okuduysanız bile okuyun.Ben dönüp dönüp okuyorum.

Kadınlardan kadınlara tavsiyeler başlığı çok dikkatimi çekti.Ünlü kadınlardan tavsiyeler ve hepsini çok anlamlı buldum.Ben size en sevdiklerimden biri olan "Bir çocuk, bir öğretmen, bir kitap ve bir kalem tüm dünyayı değiştirebilir." sözünün olduğu 20. sayfadan link veriyorum ama hepsini okuyun bence.

El yazınızı bilgisayara yükleyip tüm yazıların el yazınızla yazılmasını sağlayabilirsiniz.Bu benim önümdeki projelerden biri ve yakında yazılarımı elimle yazmışım gibi okuyabilirsiniz;)

Ve şu video da haftasonunuza  neşe katsın.Çok şirin bu bebekler ya!

Şimdi de kişisel bir rica ile yazıyı kapatıyorum.23 Nisan'da arkadaşlarımızla İstanbul'a gitme planı yaptık.Bu bir kaç gün için çocuklarımızı götürebileceğimiz etkinlik, oyun alanı vs ile ilgili her türlü öneriye açığım.Kidzania, Kidzmondo ve Oyuncak Müzesi aklımdaki seçenekler , ne dersiniz? Duru için uygun olur mu? Sizin başka önerileriniz var mı?

Herkese mutlu, sağlıklı, neşeli ve güneşli bir hafta dilerim !





7 yorum:

Adsız dedi ki...

O dediğiniz yerlerin hepsi o tarihte cok ama cok kalabalık olur maalesef siz de birsey anlamazsınız duru da :(

Sorriso dedi ki...

evet çok kalabalık olacaktır ama benim de önerim akvaryum, darıca hayvan bahçesi...Belinay'ın doğum günü olabilir mesela :)

Öykücü dedi ki...

Adsız,

Şansımızı deneyeceğiz artık:) İstanbul'da her yer her zaman kalabalık oluyor zaten ya.Ühü.

Sorriso,

Belinay'ın doğum günü ne zaman:) Tek olsak uğramak isterdim ama blog gizli ve arkadaşlarımızla geliyoruz;)Keşke blogda yazsan.Merak ediyorum seni, Beloşu. Öneriler için teşekkürler hemen not aldım.

Sevgiler.

deeptone dedi ki...

cici oooooo :)

deeptone dedi ki...

koydum son yazıma kiiii yaaaa :)

Gülşah önen dedi ki...

oyy duru sayesinde suan deli gibi yazı özledim artık kalın giyinmekten hepimiz sıkıldık yaz gelsinnn :) buarada bende bloguma beklerim ;) sevgiler

deeptone dedi ki...

heeeeey işteeee duru ile ela'yı bir araya getirdiiiiim heyooooo :)

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..