19 Mart 2015 Perşembe

Mart



Çılgın bir ay.Yani sabah kalkıp ışılyan güneşe mutlulukla bakıp akşam delice yağan doludan koşarak kaçmaya çalışabiliyorsun.Giyinmek tam bir sanata dönüştü.Üşümemek ya da terlememek ite bütün mesele.Ben genelde beceremiyorum :) Aslında tek yapmam gereken telefondan bir sonraki günün hava durumuna bakmak ama nedense olmuyor.

Eve gittiğimde üstümü değiştirir ev kıyafetlerimi giyerken bir yandan da ertesi günün kıyafetlerini iç çamaşırından çoraba kadar -takılar da dahil olacak şekilde- hazırlıyorum.Ve akşam mesela tişört çıkarmışsam sabah kalktığımda kar da yağıyor olsa tişörtümle çıkıyorum :))

Akşam yemeğinden kalanları toparlarken de ertesi sabah işe götüreceğim kahvaltımı hazırlıyorum.Peynir-domates,sandviç ya da müsli gibi.Akşam yatarken yapacak çok iş birikmemiş oluyor ya da sabah kalktığımda ne giysem ne yesem diye uğraşmamış oluyorum.Göbek adım "planlı yaşamak" adım da "listeler yapmak":))

Yarın Duru için okul bakmaya öğlen arası bir arkadaşımla beraber gideceğiz.Onun küçük oğlu da Duru yaşlarında ay farkı var sadece.Yavaştan bu okul işlerine bulaşmaya başladım, hayırlısı.

Sonra spor hocalarımız bizi ziyarete gelecekler.Sezoş bir sütlü tatlı yapacak ben de kurabiye yapmayı planlıyorum. İş yerine değil de eve geliyorlarmışçasına hazırlanıyoruz:)

Bu ara kendimi kitaba vurdum ama aşk kitapları.Hatta okuduğum "gölgelerin ressamı" isimli kitabı okumayı erteleyip yani yarım bırakıp bir aşk romanına başladım.Çok saçma, çok sığ ama beni çok rahatlatıyorlar.Dün bazı yerleri okurken kendime{okuduğum için} ve yazara{yazdığı için} kızdım ama bu ara bu ruh halimdeyim demek.



2 yorum:

deniz dedi ki...

Ne düzen ne tertip bravoo. sabah kalktığımda elim neye giderse onu giyerim. Hatta bazı şeyler üniforma gibi oldu. Ama her daim şık olabilmeyi çok isterdim

Öykücü dedi ki...

Ben de paçozluktan , birbirine uymayan Kıyafetler gitmekten bıktığım için bu yöntemi buldum. Kombini akşam sakin kafayla yapınca sabah içine sinmeyen bir Şeyler giyip çıkmak zorunda kalmıyor insan. Ve en önemlisi mesela bir on dakika fazla uyunabiliyor ;)

Sevgiler.

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..