29 Haziran 2015 Pazartesi

Havuz deniz sezonu


Havuz deniz sezonu açıldı!

Haftasonu kayınvalidemlerin yazlığına gittik.Ramazan ayında bu kadar gezmeyi kimsenin gözü almadığı için tek başımızaydık:) Aslında bize kalsa hayatta gitmezdik ama Duru tam bir su kuşu olduğundan , bizimde hayatımızın amacı onu mutlu etmek olduğundan gözümüzü kararttık.

Çok da güzel oldu.Onun mutluluğu , o minik ayaklarıyla kumsalda salınması, ıslak saçları, dalgaların arasında uzanıp kıyıya vuran her dalgayla kahkahalar atması herşeye değdi.

İlk başta havuza gittik.Çocuk havuzunda uzun süre oynadı.Yüzmeye çalıştı filan:)


Ama havuz binaların arasında kaldığı için gölgeydi ve dolayısıyla çok soğuktu bir süre sonra Duru'nun dudakları morarmaya başladı.Delice bir rüzgar da esince en azından güneşin ısıttığı sahile inmeye karar verdik.



Sahilde kumların ayağına yapışmasından hoşlanmasa da, deniz tuzlu diye mırın kırın etse de aldırmadık.O da alıştı ve sonrasında denizden daha da çok keyif aldı.

Baba kız pozu:




Kolluklar takılmış yüzmeye gidiliyor:) Bir su yutmuş olarak döndü ki sormayın.Burnunda sümük falan da kalmadı.Pek sevindim:)



Bu kadar koşturmacadan sonra acıktı tabi.Oradan geçen mısırcı Ma.kbule Teyze'ye seslenip mısır aldık.Sahil, deniz, kum, güneş ve mısır ayrılmaz bir bütündür zaten!



O gece yazlıkta kalıp ertesi gün eve döndük.Sabah tekrar bir havuz , deniz turu yapmayı gözümüz almadığından Duru'ya ikna amaçlı olarak bir tavşan almayı teklif ettik.Sağolsun kabul etti ve biz de tavşanı alabilmek için havuza girmeden ! evmize döndük.Ve  çok sevgili tavşanımız "zıplak"la yeni bir hayata başladık.

Deniz, kum, güneş, mısır ve tavşan işte mutluluğun formülü:) {dört yaşındaysanız}

4 yorum:

Sorriso dedi ki...

dünya şekeri ya :)

deniz dedi ki...

Benim kızımda deniz delisi. Planlarımızda olmasa da sırf onun için tatile gitmeyi bile planlıyoruz. Ve evde tavşan beslemek demek kemirilmiş elektrik kabloları, arkadan içi oyulmuş koltuklar demek. Buna hazır mısınız? Bizim de 3 tavşanımız var bahçe de.

Adsız dedi ki...

27 yaşındayım ama benim için de aynı mutluluk formülü gecerli :)

Öykücü dedi ki...

Sorriso:)

Bence de:P

Deniz:)

Tavşanı balkonda besliyoruz.Eve girmiyor:) Bu da bizim üçüncü tavşanımız , dişi olmadıktan sonra bir şekilde hallediyoruz.Eski tavşanımız süpürge en sevdiğim çiçeği bayağı bir dişlemişti:))

Adsız:)

Bunlar mutlu olmak için yeterli aslında.Ama dört yaştan büyükseniz hayat sadece bunlarla mutlu olmanıza izin vermiyor.Okul dersleri,ergenlik bunalımları,üniversite sınavı,iş bulma stresi, kariyer kaygıları, evlilik kararı, çocuk, hamilelik stresi, ekonomik problemler... gibi pek çok farklı sorumluluk giriyor işin içine.Sadece mısırla, denizle mutlu olamayabiliyorsunuz:) Kast ettiğim buydu.

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..