29 Eylül 2015 Salı

Son dönem kitapları: Ankara'da okuduklarım



Ankara'da kaldığım bir haftada okuduğum kitaplar bunlar.Geceleri epey uykusuz kaldım ama genelde beğendiğim kitaplar olduğu için uykusuzluğa değdi diyebilirim:)

Sen gittiğinden beri: Genç bir kız var ve ondan delice nefret eden bir eski en iyi arkadaşı.Yıllar önce yanyana evlerde büyümüşler ve en yakın arkadaşlarmış sonra çocuk bir yaz tatilinde babasının yanına gitmiş ve geri döndüğünde kızdan nefret ediyormuş.Lise hayatını cehenneme çevirecek kadar derin bir nefret.

{Birbirlerine aşıklar aslında.Çocuk o yaz babasından şiddet görmüş.Geri döndüğünde kızın ailesile olan ilişkisini kıskanmış ve haksızlık yaptığını bilmesine rağmen kıza diş bilemeye başlamış.Ama içten içe kıza aşık ve bu yüzden de başka erkekler onunla ilgilenmesin diye kızın hakkında saçma dedikodular çıkarmış.Sonuçta her şey tatlıya bağlandı, büyük aşk vs.Ben mutlu oldum okurken:) }

Darmadağınık: Yazarın ilk kitabının devamı.Yanlış anlaşılmaları aşmış ve birlikte çok mutlular ama Drew yine bir şeyleri yanlış anlıyor ve ortalık yine karışıyor.Sonu yine mutlu bitti! Yaşasın.

{Kız hamile ve emin olmadan söylemek istemiyor, gizlice randevu alıp doktoruna gidiyor adam bu gizlilik sebebiyle bir erkekle buluşacağını düşünüyor.Takip edip doktorunun kocasıyla -kızın eski ev arkadaşı- samimi sarılmalarını yanlış anlıyor.İntikam için eve striptizci çağırıp kızı evden kovuyor.Ve bu karmaşa bir şekilde toparlanıyor}

Çarpışma: Emily ve Gavin'in hikayesi.Kızın sevgi dolu bir erkek arkadaşı var zaten ama Gavin'den de etkileniyor.Gavin ise çok yakışıklı, çok zengin , çok çok olan adam ve yine bir aşk kitapları klasiği olarak milyonlarca kadın arasından hiç sebepsiz bu kıza delice aşık oluyor.Sonra olaylar gelişiyor.

{Çok iyi olan erkek arkadaşın o kadar da iyi olmadığı hatta kötü olduğu anlaşılıyor.Kızı aldatıyormuş hatta bir yerde kıza vurdu.Ne saçma.Yani güzelim çocuğu aradan çekilsin diye harcamış yazar:P .Neyse yine de aşk hikayesi severiz.Beğendim.}

Siyah Buz: İşte bu kitap efsane! Hemen ertesinde yazarın başka kitapları var mı diye araştırıp bir seriye denk geldim ve hepsini okudum.

{ Bir seri katil var.Ve bir de dağlarda gezmek isteyen , eski erkek arkadaşına aşık bir kız.Kış tatili için eski erkek arkadaşının ve aynı zamanda en iyi kız arkadaşının da ailesinin kar evine gitmeye karar veriyorlar ama kar yağıyor, yollar kapanıyor.Kız iki adam tarafından esir alınıyor.İşler karışıyor.Sonu sürpriz ve mutlu bitiyor.Çok sevdim}

6 yorum:

cadsiz dedi ki...

Ah ben de bir okuyabilsem :( cok seviniyorum okuduklarını görünce, beni de tesvik ediyor..

EQ dedi ki...

Bu Emma Chase'in iki kitabina da bayilmistim!! Ilki daha hosuma gitmis olsa da, bu da fena degildi.

Siyah Buz ilgmi cekti bak...

Öykücü dedi ki...

Cadsız,

Pek bir kalite yok okuduklarımda ama hayatıma anlam katan şey okumak. Beni mutlu eden , yaşadığımı hissettiren şey okumak.

Ama sen iki çocuklusun.Biraz gerçekçi olmak lazım. Oturmaya vakit buluyorsan başarı bence:)

Ayşe Abla,

Siyah Buzu mutlaka okumalısın.Çok iyiydi. Senin yorumunu da merak ediyorum.

Sevgiler

EQ dedi ki...

Tüh...simdi baktim 'siyah buz'a, maalesef sadece ingilizcesi varmis burada. Ne yazik ki almancasi yok. Ben yabanci yazarlarin kitaplarinin almancasini okumayi seviyorum ama türkcesini bulsam onu da ismarlayacaktim,maalesef o da yok. Neyse sorun degil, yilbasinda kismetse yine TR'de olacagiz, ozaman alirim. Yazdim bir kenara:)

Öykücü dedi ki...

Ben sana yollarım kargoyla olmaz mı? Adresini bana mail atar mısın?

Sevgiler

EQ dedi ki...

Aaa canim yaa cok naziksin COK COK tesekkür ederim ama gercekten buna gerek yok. Birkac ay sonra gitmesek TR'ye olabilir de, nasilsa gidecegiz, ozaman bazi kitaplari alacagim yine zaten, hic acelesi yok. Ama teklif etmen bile duygulandirdi beni. Sagol...:)

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..