24 Haziran 2014 Salı

Yine balıkçı ..

Biliyorsunuz sağlıklı beslenmeyi önemsiyorum.Bu sebeple haftasonu rutinine 15 günde bir balıkçıya gitmeyi eklemeye çalışıyorum.Bu açıkçası ben ve kocam için bir tür fedakarlık çünkü balık sevmiyoruz:) Kalamar, patates seviyoruz ama:))

En sevdiğimiz balıkçı "Salim'in yeri" ..Konumu, mezeleri, salataları ve çocuk parkıyla bizi çok mutlu ediyor.Fotoğrafların çekildiği gün yediğimiz hiç bir şeyi beğenmedik gerçi ama genel olarak sevdiğimiz bir yer.


Kalamar kalp ben.Ama bu fotoğrafda en çok süzme yoğurdu seviyorum.


Fotoğraf çekilirken ağzı dolu olan biri:))




Çocuk parkında ben , kızım ve kızımın kardeşi :P Oyuncak bebek kardeşiymiş, arada emzirmem için bana getiriyor:) Kendisini 26 ay emzirmem yetmedi sanırım. Bir de sıkılınca "kardeşini" yere fırlatmasa daha iyi olacak :))



Yemekten sonra gerçek makina yanımda olduğundan şu harika manzarada fotoğraf çekelim istedim.Sonuçta blog yazıyorum :P Ama işte herkes bize bakarken(ya da bize öyle gelirken) pek havaya giremiyoruz.Burada da ters ışık vurdu.


Nispeten daha iyi bir foto :)) Manzara gerçekten de harika değil mi?




Çıkışta markete gidip haftalık alışverişimizi yaptık.Eve döndüğümüzde cidden yorgunduk.Biraz kitap, banyo ve sonrasında cup yatak."Uyuyunca kalkınca teyze gelecek mi?" sorusunu cevapla ve bir masal anlat {tuz masalı},yoğurt mayala, ertesi gün giyilecekleri belirle, yüzünü yıka, dişini fırçala, evi son bir dolaşıp toparla derken kitap okuyacak çok az bir zaman kalıyor.Genelde uykumdan vazgeçip kitap okuyorum.Özellikle pazar geceleri en az uyuduğum geceler oluyor..

Bu ara bir Japon kitabı okuyorum.Megumi, Mitsoku, Karazonihou gibi karman çorman isimler arasında kim kimdi anlamak zor ama konusu o kadar sürükleyici ki kitabı elimden bırakıp uyumak için kendimle savaşıyorum.


5 yorum:

SenaBera dedi ki...

Sevgili Öykücü belki bir senedir filan hiçbir blogu okumuyordum, bugün bir göz atayım demişken senin sürprizinle karşılaştım..:) Seni hep severdim, fotoğraflarını görünce hakkında hiiç yanılmadığımı anlayıp daha da sevdim, çok hoş, çok naifsin maşAllah.. Tatlı Duru da çok sevimli maşAllah, iyi ki yeni ve bol fotolu bloğunu yazmışsın, iyi ki ben blog okumaya geri dönmüşüm, artık inşAllah hep takipteyim, sevgiler benden çokca....

Öykücü dedi ki...

Çok özlemiştim seni.Sanki eski bir dostumla yıllar sonra karşılaşmışım gibi.İyi ki buradasın iyi ki.

Bir sürü sevdiğim insan burada.

Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
eski okuyucularınızdanım ve uzun zamandır yoğurt mayaladığınızı biliyorum. O yüzden bi soru sormak istiyorum. Sütü nasıl temin ediyorsunuz?

Öykücü dedi ki...

Sevgili adsız:)

Kızım doğduğundan beri yoğurt mayalıyorum.İlk iki sene hergün şimdi de haftada iki mayalıyorum.

Pastörize günlük sütlerle yoğurt oluyor.UHT kutu sütlerle olmuyor ama moova markanın kutu sütünden de yoğurt oluyor.

Kimi zaman iş yerindeki arkadaşların tanıdığı vs gibi çiğ süt aldığım da oluyor ama genelde pastörize sütleri kullanıyorum.

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Teşekkür ediyorum :)

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..