5 Mart 2015 Perşembe

Son dönem kitapları 6?


Güzel bir kitaptı, okumanızı tavsiye edebilirim.Başladım ve hemen bitti.Sürükleyici, farklı bir konusu olan, güzel yazılmış ancak sonu itibariyle hayalkırıklığına sebep olan bir deneyim oldu benim için.

Her perşembe buluşup bir barda içki içen dört arkadaş var.Biri kadın üç erkek , farklı işlerde çalışan dört kişi.Biri turizm işinde, biri otelde kapıda çalışıyor, biri borsacı ve en sonuncusu da buluştukları barda barmen.

Barmen olan(Alex) eşinden ayrılmış ve kızının velayeti annesinde.Kadın yeniden evlenmiş ve yeni eşiyle birlikte yaşadıkları yerden taşınmaya karar veriyorlar.Olayları ateşleyen işte bu karar oluyor çünkü Alex kızına çok düşkün bir baba.Sonuçta dört arkadaş o an için harika görünen ama sonuçta çok saçma bir karar alıyorlar, çılgınca bir planla hayatlarını değiştirmeye karar veriyorlar.Ve herşey, kişilikleri bile değişiyor.Hepsi pırlanta gibi insanlar aslında.Kitabın sonunda verdikleri kararlar gurur duydum.

Daha fazla yazamıyor olmam çok kötü:) Beni bıraksanız anlatacağım da anlatacağım kimsenin kitabı okumasına gerek kalmayacak.

3 yorum:

deeptone dedi ki...

miribaaaa gelcam yineee :)

deeptone dedi ki...

noluyoo sonundaaa :)

Öykücü dedi ki...

Deep,

Oku ve öğren;) Kitap sonu anlatılır mı :)

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..