14 Haziran 2014 Cumartesi

Yiğit



Komşumuzun oğlu Yiğit'i çok seviyorum.Duru'yu sallarken parkta yan salıncağa oturan çocukları da salladığım için apartmanın favori teyzesiyim (abla diyorlar gerçi:P!) Genelde de sitenin en küçüklerinden olması sebebiyle Yiğit'i sallıyorum.

Geçen gün biz parktan eve dönerken Yiğit de bizle birlikte bizim apartmana girdi, asansöre bindi ve nihayetinde evimize de geldi.Tüm bu süreç boyunca huzursuz oldum aslında ama işte beş yaşındaki çocuğa da gelme diyemedim.Sadece "annen merak eder" dedim ama aldırmayınca üsteleyemedim.

Onlar Duru ile odasında oynarken ben bu spontan misafirin şaşkınlığı içindeydim.Yiğit'e muffin ikram ettim.Sonra kocam eve geldi ve bana çok kızdı.Annesi babası ne düşünürden girdi çocuğa zarar gelse ne derizden çıktı.Biliyorum ama ne yapayım dedim.Ben de apartman görevlisini aradım.Annesine haber verin çocuk bizde merak etmesin dedim.Beş dakika sonra zil çaldı abisi Yiğit'i alıp gitti.

Keşke dünya bu kadar kötü bir yer olmasaydı da çocuklarımız komşularımızın evine güvenle girip çıkabilseydi, evimde ağırladığım küçük misafirle ilgili tek derdim başka ne ikram edebilirim olsaydı.

3 yorum:

firdevs dedi ki...

Masallah hem Duru hemde Yigit ne kadar tatlilar .

Demek sana abla diyorlar ha :))) Hakli cocuklar cunku 23 - 24 filan gosteriyorsun :)))) ozellikle Duru ile oyuncaklara bindigin fotoyu cok kiskandm :p Anne kiz degil , abla kiz kardes gibi cikmissiniz hasetimden catladim :pPp


Buyuk oglumla yasit komsumuzun oglu var. Oglumla ayni siniftalar ayni zamanda. Annesiyle pek muhabbetimiz yok .Cocuk arada bize geliyor. Bir gun cocuk okuldan eve donmemis. Cocugun abisi bize geldi.Benim basim acik diye kapinin arkasinda durdum , oglumda cocugun bizde olmadigini soyledi. Cocuk kapinin altindan benim ayagimi gormus. Kardesi kapinin arkasinda sandi. Gordum ! kardesim burda dedi ! Ay birden sanki cocuk bizdeymisde sakliyormusum durumuna dustum . O gun bu gundur cocuk ne zaman bize gelse annenin haberi var mi diye soruyorum.

Biz okuldayken annemin bi yere gitmesi gerekiyorsa kapiyi kilitler giderdi. Bizde annem yok diye komsu teyzelere giderdik. Ne guzeldi o zamanlar ... Simdi cok acil isim olsa bile kucugu kimseye birakamiyorum. Mesela gecen doktor kontrolum vardi. Ahmed'i goturmek istemiyorum , ama baska caremde yok. Ama cocugun yaninda nasil muayene olacagim diye stres basti beni. Esim istersen ben izin alirim dedi de rahatladim .

Öykücü dedi ki...

Firdevscim:)

Oh be ! Çok özlemişim seni ya.Yazılarımın altında yorumunu görmek nasıl güzel bir his anlatamam.Çok eski bir arkadaşınla tekrar görüşmek gibi.Oh yani.

Senin kızın doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Bana bir foto yollarsın di mi?

firdevs dedi ki...

:))) yollarim elbette :))) son bes gun diyor icimdeki his :p

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..