15 Ocak 2015 Perşembe

Cuma!


Bir cuma yazısı ile daha karşınızdayım.Cuma yazısına yine bir zıplama fotoğrafı ayarlamayı başarmış olmaktan da mutluyum.

Bu fotoğrafın ne şartlarda çekildiğini görseydiniz siz de beni tebrik ederdiniz eminim.Görüyorsunuz bir blogger olarak sorumluluklarımın bilincindeyim ve karda kayıp düşme pahasına havalara zıplıyorum:P

Gerçi bu hafta uzun bir tatilden dönmüş olmam sebebiyle çok sıkılmadım hatta iş arkadaşlarımı çok özlemiş olmam sebebiyle öyle çılgın, havalarda uçuran türden bir cuma neşesi de hissetmiyorum.Ama yine de sonuçta bugün cuma!!

Yoğun bir haftaydı.Her öğlen arası dışarı çıktım,pazartesi spora gittim,salı arkadaşlarımla alışveriş merkezine gittik,çarşamba bir arkadaşımın annesini hastanede ziyaret ettim, perşembe de yine spora gittim.Bu öğlen iş yerinin karşısındaki her zamanki yerimizde arkadaşlarımla yemek yemeyi planlıyorum.Sakin bir yemek yiyip çay içmek iyi gelecek.

Duru'nun doğumgünü için bir takım planlar yapıyordum, biliyorsunuz.Sonra Ankara'da Duru'yu gözlemlediğimde başka çocuklarla iletişim kurmakta sorun yaşadığını farkettim.Çocuklara kaşlarını çatarak bakıyor mesela:) Seneye okula yazdırdığımda düzeleceğini umduğum bu durumun doğumgünü partisini de mahvedeceğinden korktum.Bir sürü emek vereceğiz , bir sürü insan zaman ayırıp gelecek ve bizim kız mutlu olması için düzenlediğimiz o günde misafirlerimizin çocuklarına pis pis bakacak:)

Cumartesi günü arkadaşlarımız Duru için küçük bir kutlama düzenlemeye karar verdi.Hediye almama şartıyla kabul edeceğimi söylediğimde bana çok kızdılar.Ben de bari onların çocuklarına bir şeyler alayım dedim.Defne için Ankara'da boncuklu bir takı seti almıştım zaten.Ela'ya da kitap fuarından bir kitap aldım bir tane de küçük bebek alıp paketlersem olur gibi geliyor.

Gelelim sevdiğim,beğendiğim ve sizinle de paylaşmak istediğim sayfalara :

Bu şakalara çok güldüm.

Bakıcımız ehliyet alıyor.Paralel park etme sorunu yaşadığını söyleyince onun -ve elbette benim- işime yarayacak bir şeyler araştırmak isterken bu videoyu buldum.Gülmekten öldüm diyebiliriz.

Paralel park ile ilgili işe yarar bir şeyler de buldum elbette.

Park konusunda tamamen katıldığım bir yorum. :) Kimi zaman ben de iki çizgi arasını ortalamada sorun yaşıyorum ama o şekilde bırakmıyor düzeltip öyle çıkıyorum.

Gülmeye devam ..

2015 de gezilecek 52 yer listesi.Ben çoktan okumaya başladım siz de bir göz atın. Listede Kaş'ı görmek ve çekilen harika fotoğrafı beni çok mutlu etti.Bu tip listelerde hemen ilk baktığım "Türkiye var mı?" oluyor.Neyse ki hemen her listede oluyoruz :)

Kızım henüz cips yemedi {çok şükür!} ama televizyonlarda dönen reklamlardan ya da okulda başka çocuklardan görüp isteyecek.İşte o zaman  bu tarifin kurtarıcı olacağını düşünüyorum.Bu harika tarif de süt dilimi zımbırtısı için evde yapılabilecek bir alternatif.

Bol bol güldük, tatil planlarına başladık ve çocuklarımıza sağlıklı bir şeyler hazırladık:)Haftasonuna hazırız ;)

Herkese harika bir haftasonu diliyorum!




3 yorum:

firdevs dedi ki...

Paralel parkta ustume tanimam :D yalniz geri geri park edemiyorum o ayri :)))))

Ehliyet almak icin araba surerken hocam pratik bir yol ogretmisti. Yolun sagina park yapiyoruz diye var sayalim. Mesela iki arac arasina park yapiyoruz. Yanimizdaki aracla aramizda yaklasik 1- 1 ,5 metre bosluk birakiyoruz. Geri vitesi takip kendi aracimizin arka caminin ortasinda yandaki arabanin arka farini gorene kadar cok yavas gidiyoruz. Fari gorunce durup direksiyonu tam sol yapiyoruz ve sag arka camdan kaldirimi gormeyene dek geri gidiyoruz. Simdide direksiyonu tam sag yapip iki arac arasina duz girene kadar yavas yavas geri gidip , araba duz bir hal alinca direksiyonu iki tur sola dondurup duruma gore ileri geri yaparak park isinden alnimizin akiyla cikiyoruz :)))))

melda dedi ki...

cips konusunda tebrik ediyorum seni. yasir de 6 yaşında ve bir kere tadına baktı sadece. yemeden önce tadı çok kötü dediğim için ağzına alır almaz tükürdü :)
cipse alternatif olarak maraş tarhanasını öneririm. eşim maraşlı, ilk yediğimde hiç beğenmemiştim ama yıllar geçtikçe beğenir olmuşum :) bazı marketlerde oluyor. maraşta ayrıca cips tarhana var, o incecik çok güzel oluyor.

Öykücü dedi ki...

Firdevs 💙

Yorumun harika. Çıktı aldım öyle söyleyeyim.

Melda ,

Babam Maraşlı! Inanamıyorum akraba çıkacağız bu gidişle. Tarhana ağzını keser diye vermedim ama haftada bir tarhana çorbası yaparız biz ve Duru ba-yı-lır.

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..