27 Ekim 2015 Salı

Son zamanlarda hayatımızdan küçük anlar:




Duru okul kıyafetini pek sevmiyor , biliyorsunuz.Bu fotoğrafa bakınca çocuğa hak vermemek elde değil.Bir sabah evden beraber çıktığımız için bir fotoğraf çekilmek istedim fotoğraftaki yüz ifadesine öldüm bittim ama forma cidden pek çirkinmiş yahu dedim:)


Ben asla ıvır zıvır yiyeceklerden almam çocuğuma.En fazla evde kurabiye yaparım.Ama Murat bazen içinde bir sevgi ve coşku patlaması yaşar ve "sana yarın doğumgünü pastası alacağım, mum üfleyelim" der.Sinir oluyorum:) Ama yine de "sana yarın tavşan alacağım" dediği zaman olduğu kadar değil:)  O sevgi patlaması anları pek nadir iyi sonuçlanıyor.Neyse ki "hadi kızım bu gece üçümüz beraber yatalım" kısmı bitti.

Doğumgünü pastası alacağım dedikten üç gün sonra alabildi bu arada.Murat coşup verdiği sözleri unutuyor ama Duru kendine verilen sözleri asla unutmuyor:) Mahsusçuktan doğumgünü:



Ben spora devam ediyorum.Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum.Özellikle reformer pilates gerçekten çok anlamlı.Benim vücuduma cidden yeniden form verdi.

Çok nadir fotoğraf çekmek aklıma geliyor.Nispeten basit bir hareketi yaparken ve hoca henüz gelmemişken yakaladığım bir poz:



Evde hamur açan Duru:



Mutfakta oturuyordum ve o da yanımda kalmak istedi.Oturma odası yerine gelip yanımda oynaması hayatımda en mutlu olduğum anlardan biri sanırım.Canım kızım.



5 yorum:

Gozde dedi ki...

Bence sen çok sakin bir insansın.

deeptone dedi ki...

biricik duru yaa.:) bi dee, spor selfisi böle oluyo demek ki :)

firdevs dedi ki...

Esimde de sevgi patlamasi olur hep :p o an aklina ne gelirse hemen soyler cocuklara :)) genelde gereksiz bi sey olur ve ben karsi cikarim. Sonra kendi de pisman olur verdigi soze. Cocuklar miziklayinca da ben karismam annenize soyleyin der ve ben despot ana olurum :@

EQ dedi ki...

O erkeklerin zaten alisverise gittiklerinde cogunlukla ivir zivirla dönmeleri yok mudur...ahh :)

Yerim o hamur acan pamuk elleri ben! Fistik yaaaa....


Ay bir de söyle citi piti, minyon minyon, fit fit resimler cekip bi sinirimi bozma allasen:))

Öykücü dedi ki...

Gözde,

Neden öyle dedin? Sakinimdir gerçekten.Ama sinirlendim mi var ya.Uff.

Deep,

O spor selfiesi çok mühim:))

Firdevs,

Ay hepsi aynı demek bunların ya:) Babalar havalı anneler despot:( O yüzden ben de yaptığını destekliyorum o vazgeçse bile verdiği söz için ısrar ediyorum, hiç Duru'yu ikna etmeye çalışmıyorum.Sonra aldığı tavşan/oyuncak/pasta ya da verdiği taviz en çok onun başına bela oluyor:))

Ayşe Abla,

Sen böyle çıtı pıtı, minyon filan diyince ben de vücut algı bozukluğumu var diyorum.Ben bakınca kalın üst bacaklar ve kocaman bir göbek görüyorum da:)))

Sevgiler..

Hakkımda

Bir anne, bir baba ve bir de çocuk.Aşk dolu, neşeli ve eğlenceli bir hayat umuduyla..